Збір коштів для допомоги дітям з інвалідністю під час війни

Сьогодні, коли у життя українських дітей увійшла своїм жахіттям війна, принесла страждання та залишила рани у душі кожного, наші серця переповнюються болючими почуттями і тривогою за майбутнє дітей, а особливо дітей з інвалідністю. Ми, «Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні», виражаємо наше глибоке переживання та звертаємося до вас із щирою надією на підтримку у реалізації нашої основної місії — допомоги людям з особливостями.

Події війни мають психотравмуючий вплив на дітей, який надалі проявляється тривогою і страшними снами, спогадами, що приходять у свідомість непрошено і викликають емоційний дистрес. Саме тому найважливішою зараз є своєчасна психологічна допомога від висококваліфікованих спеціалістів, а також реабілітація, яка несе за собою подолання фізичних та психічних розладів.

На жаль, щодня діти з інвалідністю стикаються із перешкодами, які заважають їм адаптуватись та жити повноцінним життям: відвідувати школу, отримувати кваліфіковану медичну допомогу, займатись у дитячих творчих осередках тощо. Ці перешкоди ще більше ускладнюють життя та додають відчуття відкинутості суспільством.

Громадська організація «Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні» працює над тим, щоб змінити це, прагне забезпечити дітей усім необхідним та зберегти їхнє безтурботне дитинство. Ми розробляємо та втілюємо в життя проєкти, що націлені як на гуманітарну допомогу, так і на психологічну підтримку й фізичну реабілітацію. Ми віримо, що кожна дитина заслуговує світлого майбутнього, сповненого можливостями та радістю.

Наша організація, спільно із Управлінням соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, реалізовує проєкт по реабілітації дітей з інвалідністю, у рамках котрого буде організовано поїздку для дітей з інвалідністю до Німеччини.

На сьогодні є потреба у коштах на квитки для групи дітей з особливостями, тож закликаємо всіх небайдужих зробити добру справу та долучитись до закриття збору, адже кожна пожертва, - чи велика, чи мала, - має величезну цінність.

Розділіть свою доброту і щедрість з тими, хто потребує нашої підтримки та опіки. Не забувайте, що кожна монета, яку ви жертвуєте, стає краплею радості та надії для цих дітей.

Давайте разом змінювати світ на краще!

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»