Захід до Дня матері

Діти — наше майбутнє. Ця теза завжди істинна, проте її частіше пафосно проголошують, аніж задумуються, якою ціною це майбутнє дається. Що означає бути мамою у сьогоднішній Україні? З якими труднощами стикаються батьки протягом життя, адже татівство й материнство — це робота, з якої неможливо «звільнитися». Наскільки суспільство усвідомлює потреби людей з дітьми, особливо дітьми з інвалідністю?

Громадська організація «АЗПЛІУ» спільно із Управлінням соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації провела захід до Дня матері, на який було запрошено дітей з інвалідністю та їхніх матерів. Для дорослих захід відбувався у вигляді чаювання та спілкування за круглим столом, а діток розважали аніматори цікавими та веселими іграми.

Волонтери громадської організації роздали сім’ям соціальні пакети, які традиційно складались із продуктів харчування та ліків першої необхідності.

Однією із основних тем заходу була можливість організації поїздок для дітей з інвалідністю до Австрії на реабілітацію, різні екскурсії та відпочинок. Крім того, за круглим столом було обговорено проблематику життя людей з інвалідністю в Україні, а також можливості запуску різноманітних соціальних програм, котрі зможуть позитивно вплинути на життя діток з особливостями та сім’ї, у яких вони ростуть.

На заході були присутні голова Голосіївської РДА — Сергій САДОВОЙ, заступник голови Голосіївської РДА — Володимир БЕРЕЗОВСЬКИЙ, начальник управління соціального захисту населення Голосіївської РДА — Наталія АХМАДОВА, директор Голосіївського районного в м. Києві центру соціальних служб — Ольга ШУЙСЬКА, директор територіального центру соціального обслуговування Голосіївського району — Оксана РУБАН, президент ГО «АЗПЛІУ» — Ян Гладкий.

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»