Співпраця з Київським центром стресостійкості та управлінням з ґендерної рівності

Наша організація провела продуктивну зустріч із Київським центром стресостійкості та управлінням з ґендерної рівності, продуктивну для всього населення, адже важкий час завжди має вплив на емоційне та психологічне здоров'я кожного з нас.

Ми обговорили актуальні питання, з якими стикається населення. Посттравматичний стресовий розлад, з яким проблеми будуть не тільки у військових, а й у всього цивільного населення, тому наше ціль допомогти кожному, хто потребує.

Також обговорили питання вигорання та стресостійкості, оскільки дуже багато людей, які працюють не у військовій сфері, наприклад лікарями, офіціантами, продавцями тощо, так само перебувають у зоні підвищеного стресу.

Ми знаємо, що, на жаль, часто трапляється, що хтось на когось може викласти поганий настрій, свій стрес, гнів, страх, невдоволення — це нікому не дає позитивних результатів. І цю проблему слід вирішувати.

Тому ми домовилися про співпрацю та розробку стратегій, які могли б допомогти людям піднімати рівень стресостійкості, що допоможе впоратися зі страхом, стресом.

Також ми поговорили про майбутні проекти, яких потребує багато людей, наприклад потреби соціального таксі, яке незабаром зможе надати наша організація.

Давайте разом змінювати світ на краще!

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»