Співпраця із Управлінням соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

Громадська організація «Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні» — організація, що діє з 16 листопада 2020 року і вже надала матеріальну, соціальну та психологічну допомогу понад 25 тисячам людей з інвалідністю. Наші цілі та мету підтримують психологи, психоаналітики, волонтери та міжнародні фонди. Ми співпрацюємо з об’єднанням українців міста Аугсбург «Ukrainischer Verein Augsburg e.V.», німецьким благодійним фондом «Euro-Bridge e.V.», американською громадською організацією «Help to Ukraine», а також з державними органами України та недержавними організаціями.

Задля встановлення співпраці між громадською організацією «Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні» та Управлінням соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації було підписано меморандум щодо спільного знаходження шляхів вирішення соціальних проблем та допомоги людям з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від війни.

Співпраця буде розділеною на 4 основних вектора, а саме:

  • Відкриття діагностично-реабілітаційного центру, цільова аудиторія яких: неврологічні пацієнти; ортопедичні пацієнти; пацієнти, що постраждали під час ведення бойових дій, але які можуть пересуватися з допоміжними засобами, чи самостійно.
  • Надання гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від війни.
  • Організація поїздок за кордон для осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.
  • Організація та проведення спільних заходів для людей з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.

Ми активно розширюємо межі нашої діяльності та працюємо над тим, щоб мати можливість допомагати все більшій кількості людей. Асоціація відкрита до співпраці та розгляне пропозиції, надіслані за електронною адресою mailbox.ngo.adrpdu@gmail.com.

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»