Роздача у Церкві Святого Варнави

Цього місяця волонтерами ГО «АЗПЛІУ» під керівництвом президента Яна Гладкого було організовано та успішно проведено захід, а заразом і роздачу гуманітарної допомоги у Християнській Церкві Святого Варнави, що у Києві. Допомогу у вигляді продуктів харчування, ліків та засобів гігієни отримали внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, одинокі матері та багатодітні сім’ї.

Громадська організація «Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні» працює із 2020 року і вже надала матеріальну, соціальну та психологічну допомогу понад 25 000 людей з інвалідністю.

З початку вторгнення російської федерації на територію України, ГО «АЗПЛІУ» активно підтримує дорослих та дітей з інвалідністю, тих, хто постраждав внаслідок війни, а також малозабезпечені сім’ї й одиноких матерів. Наші волонтери самостійно формують, доставляють та роздають гуманітарну допомогу у якості продуктів харчування, гігієнічних засобів, медикаментів, питної води, одягу тощо.

«Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!» — казав Магатма Ґанді. А один зі шляхів змін — волонтерство. Допомагаючи іншим, ми ініціюємо позитивний рух в суспільстві, беремо на себе відповідальність за те, що відбуваються довкола, і надихаємо людей на творення добра.

Підтримати проєкти ГО та допомогти потребуючим можна зробивши всього-лише декілька кліків за посиланням нижче.

Фінансова допомога ГО «АЗПЛІУ»

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»