Надали гуманітарну допомогу людям із вадами зору в Обухові

Відбувся ще один маленький але важливий крок у реалізації нашої місії — команда волонтерів та представників вирушили до Обухівське УВП УТОС з місією надання благодійної допомоги та підтримки людей із вадами зору.

У рамках цього виїзду, громадська організація надала гуманітарну допомогу, яка сприятимуть полегшенню життя громадян з обмеженими можливостями. Ветерани війни, учасники бойових дій та люди з інвалідністю отримали доступ до різноманітних медичних та психологічних ресурсів.

«Це був важливий крок для нашої організації. Ми відчуваємо велику відповідальність перед громадою, тому працюємо над тим, щоб забезпечити всебічну підтримку та допомогу тим, хто цього потребує», — зазначив президент ГО «АЗПЛІУ», Гладкий Ян Миколайович.

На території міста Обухова функціонує Обухівське учбово-виробниче підприємство українського товариства сліпих, де працює понад 80 інвалідів. З директором УТОС Геля Виктором Михейовичем обговорили потреби та реалії сьогодення, з яким стикаються члени товариства та люди із вадами зору.

Такий благодійний виїзд не лише зблизив організацію з місцевою громадою, а й продемонстрував важливість спільної дії для досягнення позитивних змін у житті людей. Громадська організація планує продовжувати подібні ініціативи та розширювати коло допомоги.

Підтримати наших волонтерів можна на нашому офіційному сайті, зробивши донат, лише за декілька кліків.

Фінансова допомога ГО «АЗПЛІУ»

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»