Конференція українського товариства організації сліпих у Білоцерківському УВП УТОС, щодо питання підтримки людей з вадамі зору та їх інтеграцією в суспільства

18 травня 2024 року, відбулася виїзна конференція Українського Товариства Організації Сліпих (УТОС) на підприємстві ПОГ «Білоцерківське УВП УТОС».

На конференції було досягнуто важливих домовленостей, спрямованих на підтримку людей з вадами зору та їх інтеграцію в суспільство.

Серед учасників конференції були: в.о. голови правління Київської обласної організації УТОС Шевченко Ігор Алієвич, Керівник територіального відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Богодистий Олександр Миколайович, та президент ГО "Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні" Гладкий Ян Миколайович.

Однією з ключових угод було підписання меморандуму про співпрацю між представниками УТОС та Громадської організації "Асоціація захисту прав людей з інвалідністю в Україні". Цей меморандум передбачає реалізацію проектів з професійної перекваліфікації та працевлаштування інвалідів, які мають великий потенціал у покращенні економічного та соціального становища цієї групи людей. Реалізація таких проектів сприятиме зниженню безробіття серед інвалідів та підвищенню їхньої самооцінки та самостійності.

Крім того, на конференції було обговорено плани з переоснащення виробництва, спрямовані на забезпечення комфортних умов праці для людей з інвалідністю.

Наприкінці, важливо підкреслити, що події, як ця конференція, сприяють побудові більш інклюзивного та рівного суспільства, створення рівних можливостей, де кожна людина, незалежно від її обмежень, має можливість реалізувати свій потенціал, а також, на підтримку інклюзивного розвитку країни.

Долучайтеся до нашої місії, підтримуйте нас своїм словом, донатом або поширюйте цю історію добра! 💖

Фінансова допомога ГО «АЗПЛІУ»

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»