Доступність обʼєктів та надання послуг для осіб з порушенням зору

Відбулося засідання круглого столу на тему «Доступність об’єктів та надання послуг як елемент покращення якості соціального захисту осіб з порушенням зору» в приміщенні клубу соціального підприємництва Обухівського УВП УТОС.

Ініціатором проведення таких (місцевих) круглих столів було правління Київської обласної філії УТОС. Організатор заходу — голова правління Обухівського осередку УТОС, директор соціального підприємництва Обухівського УВП УТОС Геля В. М.

В роботі круглого столу взяли участь перші керівники Обухівського району, голови міст, сіл та їх заступники чи керівники департаментів із соціальної захисту, керівники УСЗН місцевих громад, директор Київського обласного фонду захисту осіб з інвалідністю, Президент Громадської організації Асоціації захисту прав людей з інвалідністю в Україні — Ян Гладкий.

На засіданні представники УТОС підіймали питання з доступності об’єктів та їх розумне пристосування саме для потреб незрячих, доступність отримання адміністративних та інших послуг, полегшення доступу до отримання технічних (допоміжних) засобів реабілітації.

Сторони висвітлили проблеми та обговорювали шляхи їх рішення. Обмінялися позитивним досвідом та намітили робочий план щодо поліпшення якості соціального захисту осіб з порушенням зору.

Долучайтеся до нашої місії, підтримуйте нас своїм словом, донатом або поширюйте цю історію добра! 💖

Фінансова допомога ГО «АЗПЛІУ»

Заявку надіслано!

Дякую, що приділили час та оформили заявку. За потреби з Вами зв'яжеться спеціаліст для уточнення інформації.

З повагою,
команда ГО «АЗПЛІУ»